Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@13:00:01 GMT

کاهش سفتی عضله قلب با ورزش مداوم

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۷۳۲۲

کاهش سفتی عضله قلب با ورزش مداوم

نتایج یک تحقیق کوچک نشان می‌دهد که یک سال تمرین ورزشی به حفظ یا افزایش قابلیت ارتجاعی جوانی عضله قلب در افرادی که علائم اولیه نارسایی قلبی را نشان می‌دهند، کمک می‌کند.

طبق نظر محققان که تحقیق جدید، این ایده که «ورزش دارو است»، یک تغییر مهم در رویکرد، را تقویت می‌کند.

این تحقیق بر وضعیتی به نام نارسایی قلبی با کسر تخلیه مداوم متمرکز شده است که حدود نیمی از ۶ میلیون نفر در ایالات‌متحده با نارسایی قلبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصه آن افزایش سفتی ماهیچه قلب و فشارهای زیاد درون قلب حین ورزش است، این بیماری از زمانی که ایجاد می‌شود تا حد زیادی قابل درمان نیست و باعث خستگی، مایعات اضافی در ریه‌ها و پاها و تنگی نفس می‌شود.

دکتر بنجامین لوین، محقق ارشد این تحقیق می‌گوید: برخی آن را یکی از مهمترین بیماری‌های غیر قابل درمان در پزشکی قلب می‌دانند. او استاد پزشک داخلی در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس امریکا و مدیر موسسه ورزش و پزشکی محیطی در تگزاس، هلث پرسبیتری دالاس است.

لوین بیان کرد: بنابراین، اگر هیچ درمانی وجود نداشته باشد، مهمترین کاری که باید انجام داد این است که بفهمیم چگونه می‌توان از این اتفاق در وهله اول جلوگیری کرد.

نتایج تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که تمرینات ورزشی طولانی‌مدت می‌تواند قابلیت ارتجاعی قلب را در افراد جوان بهبود بخشد اما هیچ تاثیری بر سفتی قلب در افراد ۶۵ ساله و بزرگتر ندارد. بنابراین، محققان این سوال را مطرح کردند که آیا انجام تمرینات ورزشی متعهدانه می‌تواند سفتی قلب را در مردان و زنان سالم و کم تحرک ۴۵ تا ۶۴ ساله بهبود بخشد یا خیر.

این تحقیق، شامل ۳۱ نفر بود که  ضخیم شدن عضله قلب و افزایش نشانگرهای زیستی خون مرتبط با نارسایی قلبی را نشان می‌دادند، هر چند هیچ علائمی مانند تنگی نفس نداشتند.

۱۱ نفر به‌طور تصادفی در گروه کنترل قرار گرفتند و برنامه‌ای از یوگا، تمرینات تعادلی و قدرتی را سه بار در هفته برای آنان تجویز کردند. بقیه به یک برنامه ورزشی مناسب انفرادی شامل پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری یا شنا اختصاص داده شدند که به تدریج ایجاد شد تا زمانی که شرکت‌کنندگان تمرینات تناوبی هوازی شدید را حداقل ۳۰ دقیقه دو بار در هفته، به‌علاوه دو تا سه جلسه تمرین با شدت متوسط و یک تا دو جلسه تمرین قدرتی در هفته را انجام دادند. هر نفر یک مربی شخصی یا فیزیولوژیست ورزشی برای نظارت بر تمرینات خود داشتند.

پس از یک سال، افرادی که تمرینات ورزشی شدید را انجام می‌دادند، از نظر فیزیولوژیکی و آماری در اندازه سفتی قلب و آمادگی قلبی تنفسی بهبود چشمگیری نشان دادند در مقایسه با گروه کنترل که هیچ تغییری را نشان ندادند.

لوین گفت: نتایج نشان می‌دهد اواخر میانسالی ممکن است یک «نقطه شیرین» در استفاده از ورزش برای جلوگیری از نارسایی قلبی با کسر تخلیه مداوم، قبل از سفت شدن بیش از حد قلب باشد. او ماهیچه قلب را با یک نوار لاستیکی مقایسه کرد. یک نوار لاستیکی جدید به‌راحتی کش می‌آید و درست به حالت اولش بر می‌گردد.

وی بیان کرد: این یک سیستم قلبی عروقی جوان است. حالا، آن(نوار لاستیکی) را در کشو بچسبانید و ۳۰ سال بعد برگردید، دیگر کشیده نمی‌شود و به حالت اولیه برنمی‌گردد. و این یکی از اتفاقاتی است که در گردش خون، قلب و عروق خونی با افزایش سن، به‌ویژه با پیری کم تحرک رخ می‌دهد.

محققان نمی‌توانند از یافته‌های تحقیق جدید تعیین کنند که آیا این افراد دچار نارسایی قلبی می‌شوند یا خیر. تحقیقات بزرگتری برای آن مورد نیاز خواهد بود. علاوه بر این، پایبندی به یک برنامه ورزشی برای افراد آسان نیست و تکرار مداخله شدید ممکن است در مقیاس وسیع دشوار و پرهزینه باشد.

دکتر شانون ام دانلی، متخصص پیوند قلب و عروق و نارسایی قلبی پیشرفته که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این ممکن است یک چالش باشد، اما من فکر می‌کنم این تحقیق یک گام اولیه خوب است.

وی که  استاد پزشکی در کلینیک مایو در روچستر، مینه سوتا آمریکا است، ابراز کرد:"زندگی با نارسایی قلبی سخت است و اگر بتوانیم با ورزش از آن جلوگیری کنیم، اگر تحقیقات دیگر نیز این را نشان دهند، این اطلاعات براستی مفید است. "

دانلی افزود: از آنجا که درمان این نوع نارسایی قلبی می‌تواند بسیار سخت باشد، نتایج جدید می‌تواند به پزشکان در مشاوره با بیماران کمک کند. این یافته‌ها اطلاعات بیشتری را در اختیار ما می‌گذارد تا به بیمار بگوییم که شما در حال حاضر این یافته‌های اولیه را دارید و در معرض خطر نارسایی قلبی هستید و ورزش می‌تواند به کم شدن سفتی قلب شما کمک کند.

لوین گفت: فعالیت بدنی با مزایای گسترده سلامتی آن باید با زندگی روزمره ما آمیخته شود.

وی ادامه داد: من به بیمارانم می‌گویم، شما هر روز دندان‌های خود را مسواک می‌زنید، دوش می‌گیرید، لباس خود را عوض می‌کنید، شام می‌خورید. این‌ها کارهایی است که شما برای سلامتی و بهداشت شخصی خود انجام می‌دهید. ورزش باید بخشی از این فرایند باشد و به این ترتیب ما می‌توانیم تا آنجا که ممکن است در طول عمر سالم بمانیم.

نتایج تحقیق در مجله انجمن قلب آمریکا ( American Heart Association journal Circulation)منتشر شد.

منبع: ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: عضله قلب نارسایی قلبی سفتی قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پزشکی ورزشی به ورزشکارانی که در فصل بهار، طبیعت را برای انجام تمرینات ورزشی خود انتخاب می کنند، توصیه‌هایی ارائه کرد.

دکتر مصطفی اکبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناپایداری آب و هوا در فصل بهار، اظهار کرد: در این فصل عموما هنگام صبح و عصر هوا خنک و در میانه روز هوا گرم است و گاهی نیز ناگهان با هوای بارانی و رگبار بهاری مواجه می شویم، لذا طبیعتا کسانی که ورزش در طبیعت را در برنامه روزانه خود قرار داده اند، در چنین شرایط آب و هوایی حتما باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. 

این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: زمانی که ورزشکار از خواب بیدار می شود، تا حدود نیم‌ ساعت پس از بیدار شدن باید از شروع ورزش پرهیز کند تا بدنش به ناگهان با یک تنش مواجه نشود و کم کم برای شروع ورزش آماده شود. 

وی با بیان اینکه ورزشکاران بهتر است که پیش از ورزش از خوردن صبحانه اجتناب کنند، عنوان کرد: اگر ورزشکار بخواهد صبحانه میل کند، باید تا چند ساعت صبر کند تا صبحانه‌ای که خورده کم کم هضم شود و بعد از آن ورزش کند، لذا بهتر است پیش از ورزش صبحانه صرف نکند. 

اکبری تاکید کرد: برای اینکه ورزشکار حین ورزش با افت قند و یا انرژی بدن  مواجه نشود، توصیه می کنیم که حتما مقداری عسل داخل بطری آب خود بریزد و پیش از شروع ورزش، حین ورزش و بعد از ورزش مدام از آن به صورت جرعه جرعه بنوشد تا انرژی بدنش را  تامین کند. 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی صبح است یا ظهر، اظهار کرد: برای برخی از رشته های ورزشی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهپیمایی و کوهنوردی که در دل طبیعت انجام می شود، توصیه می کنیم که حتما ورزشکاران صبح را برای ورزش انتخاب کنند و از مناظر طبیعی و انرژی مثبتی که طبیعت به  آنها منتقل می کند، استفاده کنند. 

این متخصص آسیب های ورزشی یادآورشد: هرچند که ورزش در هنگام صبح را توصیه می کنیم، اما با توجه به اینکه نسل جدید اکثرا صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند، لذا توصیه می کنیم برای اینکه سلامتی‌شان حفظ شود حتما عصرها به انجام تمرینات ورزشی بپردازند. 

وی در ادامه در رابطه با نوع پوشش ورزشکاران در تمرینات ورزشی در هوای بهاری هم گفت: باتوجه به اینکه هوا در این فصل متغیر است، ورزشکاران حتما چند لباس نخی به همراه خود داشته باشند و اگر حین تمرین دمای بدنشان بالا رفت از لباس های خود کم کنند، اما در صورتی که بخواهند توقف کنند و استراحت داشته باشند، باتوجه به اینکه بدنشان بتدریج سرد می شود و احتمال می رود که بیمار شوند، حتما لباس های خود را هنگام توقف افزایش دهند. 

اکبری اضافه کرد: اگر ورزشکار پس از انجام تمرینات برای مدت کوتاهی قصد توقف و استراحت داشت، حتما عرق بدن و صورت خود را خشک کند، زیرا زمانی که نسیم خنک بهاری به عرق او می خورد، زمینه بروز سردردها و برخی بیماریهای دیگر را در او ایجاد می کند. 

وی تاکید کرد: همچنین باتوجه به اینکه در این فصل ممکن است به یکباره هوا بارانی شود، بنابراین حتما ورزشکاران روپوشی از جنس پلاستیک و نایلون به همراه داشته باشند و زمان بارندگی آن را بپوشند تا بدنشان خیس نشود. 

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، ورزشکارانی که به صورت منظم ورزش می کنند،  حتما بدن خود را به شرایط آب و هوایی متعادل مانند فصل بهار عادت دهند، چراکه به گفته پیامبر اکرم(ص) سرمای هوای بهار برای بدن مفید است و البته در کنار آن باید رژیم غذایی مناسب همراه با ویتامین «سی» را هم داشته باشند. 

وی در پایان عنوان کرد: ورزش کردن در طبیعت باعث آزاد شدن هورمون های دوپامین و سرتونین در بدن فرد ورزشکار می شود و او را تا پایان روز سرحال، شاد و با نشاط نگاه می دارد، بنابراین به همه مردم توصیه می شود که در فصل بهار از هوای لطیف بهاری و چشم انداز زیبای طبیعت استفاده کنند و در دل طبیعت با کمترین هزینه، ورزش کنند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۷ اردیبهشت
  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • بانوی ورزش ایران: جایزه ای که از مردم بگیری چیز دیگری است